• Gratis verzending vanaf Є 50,00
  • Gratis verzending vanaf Є 50,00

Hi!

In 2023 heb ik Roze & Groen opgericht; Heerlijk om weer met sieraden bezig te zijn! 15 Jaar geleden heb ik ook sieraden gemaakt en paste het even niet meer in het drukke ;) leven. Het kriebelde alweer een tijdje - tadadaa Roze & Groen was geboren. Heel veel sieraden maak ik zelf, maar ik vind het ook leuk om op zoek te gaan naar mooie sieraden. De collectie bestaat uit een mix van sieraden gemaakt door mij en sieraden welke ik selectief inkoop.

In mijn winkeltje vind je een mix van stylen; trendy, stoer, grof, fijn, tikje spiritueel en kleurrijk.

Waar komt de naam Roze & Groen vandaan? De heerlijke combinatie van rust, balans, natuur en inspiratie (=groen) met uitdagend, ibiza vibes, lef en tikje anders (Roze)

Heb je vragen, wil je me contacten? Stuur dan een mailtje naar Laura@roze-groen.nl.

groetjes,

Laura

Verzorging Sieraden

- veel van de sieraden zijn stainless steel: Deze verkleuren niet! dat is fijn. Je kan er mee slapen, douchen, zwemmen, etc. toch adviseer ik je om die sieraden dan af te doen; heb je er toch langer plezier van. Wanneer een sieraard is gemaakt met stainless steel zet ik het er altijd bij.

- het gebruik van parfum, verzorgingsproducten kunnen de beschermlaag van de stainless steel of gebruikte kralen en materialen aantasten. Maar ook water kan bv een natuursteen doffer maken.

- Doordat we allemaal een andere zuurtegraad hebben kan het zijn dat de gebruikte, ondanks met zorg uitgekozen, materialen toch verkleuren.